Menu
Your Cart

Bögre legénybúcsúra

Ha egyedi bögrét szeretnél írj nekünk az office@partyka.ro címre.

Az összes bögrét mi nyomtatjuk, így könnyedén variáljuk!

Cici Formájú Kerámia BögreÁllandóan a cici körül forog a gondolata a barátodnak? Akkor gondoskodj róla, hogy még ivás közben is láthassa, megtapinthassa.....
45,00 Lei
Focikapus Focis Bögre És Játék Egyben 2 Db Mini Focicipővel És 1 Db Mini FocilabdávalBögrét ajándékozni jó, mert a bögréket sokan szeretik és gyűjtik. Főleg, ha egy ilyen különleges bögréről van szó, mint ez a focikapus focis bögre, ami egy igazi kuriózum, ha egy focirajongónak keresünk valami focis ajándékot.Mert ez a focis bögre egyben egy vidám játék is, amihez tartozik két darab ujjra húzható műanyag focicipő és egy mini műanyag focilabda is.Így a kávé..
45,00 Lei
Kerámia péniszbögre Kerámia péniszbögre
2-3 Zile
Kerámia pénisz bögreEgy nagyon vicces bögre, amely tökéletes ajándékká válhat egy bachelorette party során. Bögre a Legjobb barátom felirattal - készítsen benne ugró italt a jövő menyasszony számára. Meglepetése felbecsülhetetlen lesz, mivel az ital kimerülése közben megjelenni kezd ... pénisz. Vicces ajándék viccek készítéséhez.A készülék egy pillanat alatt:- péniszcsésze- kerámia- nagyszerű szín- kapacitása körülbelül 300 ml- nagyszerű ötlet egy ajándékra egy bachelorette-party vagy egy nő est..
40,00 Lei
Egy bögre, amely évek múlva is emlékezteti majd a vőlegényt fergeteges legénybúcsújára!LEÍRÁS -első osztályú kerámia bögre- termék mérete: 11 oz/330 ml- 10x7,4cm- termék anyaga: kerámia- mikrohullámú sütőbe tehető- mosogatógépbe nem tehető - gyártó JS coating® - nyomtatás YKA FOTO STUDIO- forgalmazza YKA DEPOT PRO SRL..
25,00 Lei
Tételek 1 től 22-ig / összesen 22 (1 oldal)