Free cookie consent management tool by TermsFeed
Menu
Your Cart

Bortartók, poharak és extra bögrék

Cici Formájú Kerámia BögreÁllandóan a cici körül forog a gondolata a barátodnak? Akkor gondoskodj róla, hogy még ivás közben is láthassa, megtapinthassa.....
45,00 Lei
Focikapus Focis Bögre És Játék Egyben 2 Db Mini Focicipővel És 1 Db Mini FocilabdávalBögrét ajándékozni jó, mert a bögréket sokan szeretik és gyűjtik. Főleg, ha egy ilyen különleges bögréről van szó, mint ez a focikapus focis bögre, ami egy igazi kuriózum, ha egy focirajongónak keresünk valami focis ajándékot.Mert ez a focis bögre egyben egy vidám játék is, amihez tartozik két darab ujjra húzható műanyag focicipő és egy mini műanyag focilabda is.Így a kávé..
45,00 Lei
Pénisz Formájú Kerámia BögreSzereti a barátnőd a ....teát? Igen, ez egy szép nagy...teázóbögre  Biztosan imádni fogja reggelente ebből inni a teát. ? ?..
45,00 Lei
Bögre - objektívMűanyag bögre, melynek formája a fényképezőgép objektívére emlékeztet. A bögre belseje rozsdamentes acélból készült. Fenomenális ajándék ötlet fotósoknak vagy a fotózás szerelmeseinek.A termékről röviden:- objektív formájú műanyag bögre- a bögre belseje rozsdamentes acélból készült- kiváló ajándék fotósoknak vagy a fotózás szerelmeseinek- a termék kartonba van csomagolvaMéret:15 x 9,5 x 9 cmTömeg:0,230 kgMinimális rendelés:1 darab..
50,00 Lei
Kerámia péniszbögre Kerámia péniszbögre
2-3 Zile
Kerámia pénisz bögreEgy nagyon vicces bögre, amely tökéletes ajándékká válhat egy bachelorette party során. Bögre a Legjobb barátom felirattal - készítsen benne ugró italt a jövő menyasszony számára. Meglepetése felbecsülhetetlen lesz, mivel az ital kimerülése közben megjelenni kezd ... pénisz. Vicces ajándék viccek készítéséhez.A készülék egy pillanat alatt:- péniszcsésze- kerámia- nagyszerű szín- kapacitása körülbelül 300 ml- nagyszerű ötlet egy ajándékra egy bachelorette-party vagy egy nő est..
40,00 Lei
Ledes Feles - Világító pálinkás pohár..
15,00 Lei
Ledes Feles - Világító pálinkás pohár..
15,00 Lei
Ledes Feles - Világító pálinkás pohár..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 18 évembe került - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 30 évembe került ​ - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 40 évembe került ​ - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 50 évembe került​ - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 60 évembe került - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Pálinkás pohár születésnapra – 70 évembe került​ - Születésnapi ajándékPálinkás pohár születésnapra. Születésnapi kiegészítőnek is tökéletes ajándék a pálinkázni szerető születésnaposnak egy üveg pálinka mellé. :) De akár szettet is összeválogatunk, ha tudjuk a szülinapi összejövetel résztvevőinek a nevét, ajánljuk mellé a Neves pálinkás poharainkat.Űrtartalom: 0,75 ml - Anyaga: ÜvegMagassága: 8,8 cmSzélessége: 4.5 cm..
15,00 Lei
Neves Pálinkás Pohár - Holnap férjhez megyek - Lánybúcsúra ajándék ötletek Legyen vicces az ajándéka. Pálinkázzon vicces pálinkás pohárból, hogy mindig tudja, hogy melyik az Ön pohara. :) A poharakra vicces feliratokat írtunk, melyekkel még egyedibbé teszik a pálinkás poharát. Ötletes ajándék barátai és rokonai számára is. Ajánljuk születésnapra, névnapra, legénybúcsúra, leánybúcsúra és számos alkalomra, mert ugye minden alkalom jó alkalom egy jó pálinkázásra. Egészségére! ;)Űrtartalom..
15,00 Lei
Neves Pálinkás Pohár - Holnap megnősülök - Legénybúcsúra ajándék ötletek Legyen vicces az ajándéka. Pálinkázzon vicces pálinkás pohárból, hogy mindig tudja, hogy melyik az Ön pohara. :) A poharakra vicces feliratokat írtunk, melyekkel még egyedibbé teszik a pálinkás poharát. Ötletes ajándék barátai és rokonai számára is. Ajánljuk születésnapra, névnapra, legénybúcsúra, leánybúcsúra és számos alkalomra, mert ugye minden alkalom jó alkalom egy jó pálinkázásra. Egészségére! ;)Űrtartalom: ..
15,00 Lei
Füty formájú felespohár, bevállalós csajoknak.Űrtartalma: 0,4 clMérete: 5,5 x 8 cm..
20,00 Lei
Pálinkás palack fütyi fallika 0,2l
2-3 Zile
A menő kerámia bögre Power Up nyomtatással és Game Over szemmaszkkal tökéletes ajándék minden fiatal és idős számítógépes játékrajongónak. A bögre hideg és forró italokhoz egyaránt alkalmas. A maszk megvédi a szemedet a nem kívánt fénytől. Ajándékdobozba csomagolva. Paraméterek: anyag: bögre - kerámia, maszk - 100% poliészter. térfogat: 300 ml a bögre mérete: 7,8 x 9,5 cm a maszk mérete: 20 x 10 cm..
40,00 Lei
Tételek 1 től 100-ig / összesen 112 (2 oldal)